Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارحوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ احمد کرمی اسد، رئیس پلیس مرکز صدور گواهینامه رانندگی ناجا اظهار کرد: متاسفانه در فضای مجازی تبلیغات منفی مبنی بر ا انجام دریافت گواهینامه بدون آزمون، دریافت گواهینامه به صورت تضمینی بدون شرکت در آزمون و همچنین فروش سوالات آیین نامه ارائه می‌شود، این موارد نمونه‌ مشخص کلاه برداری یک سری افراد سودجو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این مسئله به مدت ۸ ماه تحت پیگیری بوده و در چند مورد به این افراد به عنوان مشتری نزدیک شدیم و با مجوز مراجع قضایی در قالب مشتری هزینه کردیم، اما متاسفانه نتیجه بخش نبوده است.

کرمی اسد بیان کرد: پروسه‌ی صدور گواهینامه هرگز به گونه‌ای نخواهد بود که از مردم به واسطه‌ی دسترسی به فضای مجازی و یک سری اطلاعات توانایی صادر کردن گواهینامه‌ی رانندگی را داشته باشد.

وی ادامه داد: با توجه به مراجعات مردم مبنی بر کلاه برداری‌های صورت گرفته و شکایات آن‌ها از ضرر‌های مالی برای صدور گواهینامه این مسئله از نظر قانونی صحت ندارد و کلاه برداری مطلق است.

رئیس پلیس مرکز صدور گواهینامه رانندگی ناجا گفت: پرونده‌ی این افراد سودجو در دست بازرسی و مراجع قضایی است و ما پیگیر روند این کلاه برداری‌ها خواهیم بود، همچنین از مردم و به ویژه افرادی که مشکل برای حضور در آزمون‌ها دارند را تقاضا دارم تا در دام این افراد کلاه بردار نیفتند.

بیشتر بخوانید:

تهران ۱۲ میلیون نفر جمعیت و هشت میلیون موتورسیکلت و خودرو دارد/ مطالبات پلیس راهور از شورای ششم

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مرکز صدور گواهینامه کلاهبرداری در فضای مجازی رئیس پلیس مرکز صدور گواهینامه رانندگی ناجا صدور گواهینامه کلاه برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۵۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ۱۲ نفر از باند قمار در گلستان/ تراکنش‌های غیر مجاز فراتر ۶۰۰ میلیارد تومان بود

رییس پلیس فتا استان گلستان گفت: با رصد چند ماهه کارشناسان پلیس فتا تعداد ۱۲ نفر از فعالان باند شرط بندی و قمار در استان گلستان دستگیر شدند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، سرهنگ سعید تجری در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: طی پایش فضای مجازی توسط کارشناسان پلیس فتا استان، یک سایت قمار و شرطبندی آنلاین رصد و  شناسایی مدیران و گردانندگان آن بصورت ویژه در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.

وی ادامه داد: برخی از اعضای این باند که در چند شهر استان فعالیت می‌کردند اقدام به عضو گیری، دریافت وجوه و ثبت شرطبندی‌ها در سایت مذکور می‌کردند.

رییس پلیس فتا استان گلستان گفت: پس از ماه‌ها تحت نظر گرفتن و تعقیب افراد مرتبط، نهایتا سرشاخه اصلی این باند قمار در استان گلستان  شناسایی شدند.

وی گفت: سپس در یک عملیات گسترده پلیسی، بصورت همزمان در چند نقطه، ۱۲ نفر از عوامل این باند در حالیکه همچنان در حال فعالیت غیرقانونی بودند دستگیر و ضمن توقیف تجهیزات الکترونیکی، به مرجع قضایی معرفی و پس از انجام مراحل قانونی از آنطریق روانه زندان گردیدند.

رییس پلیس فتا استان گلستان افزود:
ارزش ریالی این پرونده و میزان تراکنش‌های مربوطه تا این لحظه بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال می‌باشد.

گفتنی است؛ به استناد قانون فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی علاوه بر آگاهی‌بخشی درباره مخاطرات و مصونیت در قبال شیوه‌های کلاهبرداری جرایم و مجازات‌های مرتبط با قمار در فضای مجازی، ملزم به رصد، کشف و مقابله مستمر با مرتکبین و عوامل مرتبط و همچنین گردانندگان شبکه مالی قمار در فضای مجازی است.

دیگر خبرها

  • تبلیغات عجیب در اینستاگرام برای آرایشگاه؛ مروج کودک‌همسری بازداشت شد! + تصویر
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • دستگیری ۱۲ نفر از باند قمار در گلستان/ تراکنش‌های غیر مجاز فراتر ۶۰۰ میلیارد تومان بود
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • عدم توجه به جلو سبب مرگ عابر پیاده در رشت شد
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • علت صدور «برگ جریمه رانندگی اشتباهی» چیست؟
  • ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود
  • ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود/ دو علت بروز خطا
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر